Rubint Réka

Én csak álltam óriási tágra nyílt szemekkel és nem értettem. A családdal hála égnek már minden rendben sőt Rubint Réka fia ifjabb Schobert Norbi is.


Pin On Fitness

Rubint Réka hazajött a Seychelle-szigetekről de nem lazsál.

. Két éve elhunyt édesapja mentette meg a túlvilágról a koronavírusos édesanyját Már épp egyenesbe fordult az élete amikor szörnyű hírt kapott a betegségéről Nádai Anikó. Az interjú során Rékával rengeteg témát érintettek egy részlet a beszélgetésből azonban Palikék TikTok-csatornájára is. Rubint Réka volt Palik László legújabb vendége a Palikék Világa című műsorban amit YouTube-on rendeztek meg.

Réka számára fontos volt hogy tiszta fejjel tudja indítani a 2022-es évet mivel tavaly elhunyt az édesanyja és majdnem a férjét is elvesztette a sztrók miatt. Rubint Réka fekete csipkés felsőben mutogatja a melleit - fotók. A fitneszlady meg is osztott egy videót a sípályáról ahol elmondása szerint már nem voltak sokan ő pedig megörökítette ahogy a gyerekeik snowskate-eznek azaz hókorcsolyáznak.

Rubint Réka és Schobert Norbi immár 20 éve kitart egymás mellett Fotó. Máris dolgozik edz és persze levezeti az edzés fáradalmait hol máshol mint a kinti jakuzzijukban tél ide vagy oda. Stabilizálták Curtis rapper barátjának állapotát A koncertje előtt halálra késelték a népszerű rappert.

Az Instagramra feltöltött kép alapján szemmel látható hgy a fehér bikini jól kiemeli a nyaralás. Snoop Dogg is ott volt Nem csak show volt Tóth Andi és Nagy Réka tényleg barátok lettek. Korábban Norbi is volt Palik László vendége és nehezen tudta szavakban kifejezni azt hogy mennyire hálás és boldog azért hogy Réka a párja.

Rubint Réka és Schobert Norbi szó szerint elválaszthatatlanok ami kapcsán hoztak egy fontos döntést és ezt közölték is a gyerekeikkel. Megszólalt Rubint Réka leukémiával küzdő barátja Anna elképesztő bátorságról tesz tanúbizonyságot Jó hír. Horváth Éva fehér vizes felsőben mutogatja hatalmas melleit - kép.

Rubint Réka örömében sírva fakadt a kiesésekor Rubint Réka vallomása. Rubint Réka és a családja elutazott síelni Ausztriába a kedvelt síparadicsomba Obertauernbe látogattak el négy napra a barátokkal. Sajtóklub 20 évvel ezelőtt vagy így vagy úgy szinte mindenki útjába akart állni a szerelmünknek.

Bugyiban meztelen mellekkel is fotózták a szupermodellt - képek.


Pin On Fitness


Pin On Divat


Rubint Reka


Pin On Divat


Pin On Peldakepem


Pin On Divat


Rubint Reka Fashion Hair Athletic Jacket


Rubint Reka Fashion Style Model


A Cel Rubint Reka Fashion Women Style

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel